Icarth - Institució Cultural D'arts I Humanitats - - Sant Joan Despi (barcelona)

Información del centro

VER TABLA CONTENIDOS

MEDIA OPINIONES

Ubicación

estrella estrella estrella estrella estrella

Calidad de enseñanza

estrella estrella estrella estrella estrella

Equipo docente

estrella estrella estrella estrella estrella

Instalaciones

estrella estrella estrella estrella estrella

Servicios ofertados

estrella estrella estrella estrella estrella

DESCRIPCIÓN DEL CENTRO

La Institució Cultural d'Arts i Humanitats ICARTH és un institut que ofereix formació a alumnes a partir de 16 anys: ?Cicles formatius en l'àmbit dels Ensenyaments Artístics. ?Tallers, cursos i monogràfics en arts plàstiques, arts escèniques i humanitats. ?Idiomes: català, anglès, francès, alemany, rus,portuguès, suec i xinès mitjançant metodologia Tomatis®. Icarth neix després de 40 anys d'experiència pedagògica en el món educatiu i, principalment, amb un alumnat amb dificultats d'aprenentatge. Amb el temps, anem gestant la idea d'una formació de caire artístic, aprofitant les grans qualitats que es perden de les persones amb aquestes aptituds. Les persones, que poden ser creatives i amb capacitats imaginatives en diferents àmbits, no troben sovint una oferta educativa en estudis post-obligatoris que els permeti desenvolupar-les. Així, pretenem donar qualitat i rellevància a una formació professional de caràcter artístic que no existeix en la comarca del Baix Llobregat ni en el seu entorn. El nostre objectiu és cobrir una veritable necessitat social i artística, donades les característiques específiques de la mateixa institució, en quan a metodologia i dinàmica en sí. L'equip d'ICARTH compta amb coneixement i experiència en les arts i humanitats, i amb professionals altament qualificats en el sector. A més, a nivell pedagògic, recull anys de trajectòria en un ensenyament global i experimental que permet combinar el que s'ensenya amb una forma diferentd'aprendre, fet que capacita als alumnes pel món professional de manera integral. Icarth - Institució Cultural D'arts I Humanitats - - Sant Joan Despi (barcelona) , centro educativo perteneciente a la rama de está ubicado en C/ ORFEÓ CATALÀ, 6-10 (Barri les Planes) . Puede ponerse en contacto con Icarth - Institució Cultural D'arts I Humanitats - - Sant Joan Despi (barcelona) a través del teléfono o a través del correo electrónico .


El centro de formación Icarth - Institució Cultural D'arts I Humanitats - - Sant Joan Despi (barcelona) , se encuentra en el términio municipal de Sant Joan Despí, que pertenece a la provincia de Barcelona.

INFORMACIÓN DEL CENTROFormación impartida en Icarth - Institució Cultural D'arts I Humanitats - - Sant Joan Despi (barcelona)

Centros de estudios no reglados


OPINIONES DEL CENTRO

Aqui están las opiniones de alumnos como tu que han opinado

OPINIONES DE TRIPEDUCATION

Buen centro

Un buen sitioo para niños de entre 14 y 18 años
3/5 ... ... ... ... ...
Fecha: 16/04/2022

OPINIONES DE GOOGLE

Google

No hay opiniones

OPINIONES DE FACEBOOK

Facebook

No hay opiniones

OPINIONES DE EKOMI

Ekomi

No hay opiniones

OPINIONES DE LINKEDIN

Linkedin

No hay opiniones